Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

BBG Derneği'nin yeni başkanı İlkan Toprak

BBG Derneği

Emrah Ayyıldız'ın istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanlığına İlkan Toprak getirildi. Derneğin kurucu başkanı Emrah Ayyıldız, görevini bırakmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı

Emrah Ayyıldız’ın istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanlığına İlkan Toprak getirildi. Derneğin kurucu başkanı Emrah Ayyıldız, görevini bırakmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
“Kurucuları arasında yer aldığım Balıkesir Büyükşehir Gazeteciler Derneği’ndeki başkanlık görevimi sonlandırmış bulunuyorum. Bu zor kararı almamdaki tek neden, 17 yıl önce mutfağından başladığım gazetecilik mesleğini artık sahada mesleğin gereksinimlerinden uzak kalmamdan dolayı yapamıyor olmamdır. Bu nedenle, bu görevi, sahada habere koşturan, haber peşinde cefa çeken, yaptığı küçük bir haberle toplumu yeri geldiğinde mutlu eden, çoğu zaman kamuoyuna umut aşılayan arkadaşlarımın yapması gerektiği düşüncesiyle devretme kararı aldım ve bu durumu çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla paylaştım, onlardan da anlayış gördüm.”
Ayyıldız’ın istifasının ardından toplanan yönetim kurulu kendi arasında yeniden yaptığı görev paylaşımı sonunda dernek başkanlığına, Balıkesir YENİ HABER gazetesi editörü İlkan Toprak’ı getirdi. Dernek yönetim kurulunun görev paylaşımı şöyle:
Başkan: İlkan Toprak
Başkan yardımcısı: Yılmaz Uzun
Başkan yardımcısı: Soner Kanber
Genel sekreter: Umut Söze
Sayman: Mustafa Bakır
Üye: Mutlu Tanrıkulu
Üye: Emrah Ayyıldız



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı